Lecture

This lecture is a part of "Weekly Conference" - Feb 2, 2022

Information
Environmental
Shock trauma Auditorium
-
Environmental
Speakers
Scheduling
Feb 2, 2022 - 10:40 am
30 minutes
30 minutes
Lecture Schedule
Lecture Schedule for Weekly Conference - Feb 2, 2022 - 7:30 am
Code Blue 7:30 am - 8:25 am ( 55 minutes)
ECG 8:40 am - 9:25 am (45 minutes)
ITE Review: Tox, Environmental, and Derm 9:40 am - 10:25 am (45 minutes)
Environmental 10:40 am - 11:10 am (30 minutes)
EM/IM Resident 11:15 am - 12:00 pm (45 minutes)
Residency Town Hall 12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
Additional Info
-
-
Yes