Lecture

This lecture is a part of "Weekly Conference" - Nov 24, 2021

Information
Senior Lecture
Shock trauma Auditorium
-
Senior Lecture
Speakers
Scheduling
Nov 24, 2021 - 8:40 am
45 minutes
45 minutes
Lecture Schedule
Lecture Schedule for Weekly Conference - Nov 24, 2021 - 7:30 am
Genitourinary 7:30 am - 7:55 am ( 25 minutes)
Orthopedics 8:00 am - 8:25 am ( 25 minutes)
Senior Lecture 8:40 am - 9:25 am (45 minutes)
Journal Club 9:40 am - 10:25 am (45 minutes)
Board Review 10:40 am - 11:25 am (45 minutes)
TBA 11:45 am - 12:30 pm (45 minutes)
Additional Info
-
-
No